• Rodičovské združenie

          • Na základe rozhodnutia vedenia školy v súvislosti s platnými protiepidemickými opatreniami rodičovské združenie naplánované na 28.9.2020 sa konať nebude. Príspevok zostáva v nezmenenej výške, t.j. 12€ za žiaka a je splatný do 30.11.2020 do rúk triednej učiteľky (v prípade viacerých súrodencov príspevok uhradí iba najstarší z nich). Evidencia poplatkov sa vedie v systéme EduPage, kde nájdete aj možnosť kontaktovať triedne učiteľky svojich detí v prípade konzultácie vyučovacích výsledkov. Ak by ste mali problémy s prihlásením alebo používaním EduPage, kontaktujte 0914169789 alebo info@zskalna.sk.

          • Čo robiť, ak žiak chýba na vyučovaní

          • Ak žiak chýba na vyučovaní viac ako tri po sebe nasledujúce dni (počítajú sa aj víkendy a sviatky), prinesie okrem ospravedlnenky od rodiča aj zákonným zástupcom podpísané Vyhlásenie o bezinfekčnosti. Ak si ho neviete doma vytlačiť, v škole ho dostanete v papierovej podobe (musí ho podpísať rodič).

            Ak žiak chýba šesť a viac po sebe nasledujúcich dní (v tomto prípade sa víkendy a sviatky nepočítajú), prinesie okrem zákonným zástupcom podpísaného Vyhlásenia o bezinfekčnosti aj ospravedlnenku od lekára.

            Vyhlásenie o bezinfekčnosti  na stiahnutie (aktualizované 1.11.2020) - uprednostnite elektronické vyhlásenie o bezinfekčnosti prostredníctvom systému EduPage (môžete ho poslať z rodičovského konta v časti "žiadosti").

            Všetky ostatné informácie o aktuálnej situácii nájdete na stránke Ministerstva školstva TU >>> (aktualizované 1.11.2020)